Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä:

Upea Company Oy
Y-tunnus: 3150973-1 
Hirvenkello 5, Liminka

Rekisteriasioita hoitavat henkilöt:

Upea Company henkilökunta

E-mail: info@upeashop.fi


Rekisterin nimi:

Upeashop.fi- verkkokaupan asiakasrekisteri.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus:

Asiakkaan henkilötietoja voidaan käsitellä asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen, palvelun toteuttamiseen, asiakastapahtumien varmentamiseen, asiakaspalveluun ja liiketoiminnan kehittämiseen, markkinointiin, analysointiin ja tilastointiin.
Tietoja voidaan käyttää myös mielipide- ja markkinatutkimuksiin ja muihin vastaaviin käyttötarkoituksiin.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Voit milloin tahansa poistua sähköpostilistaltamme uutiskirjeen lopussa olevan linkin kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa info@upeashop.fi . Verkkokaupasta voit poistaa omat henkilötietosi poistamalla asiakastilisi.

Säilytämme tietojasi vain niin kauan kuin lakien ja asetusten mukaisesti sallittua. Säilytämme tietoja kauemmin, mikäli sitä vaaditaan kuluttajansuojalaissa tai kirjanpitolaissa.

Rekisterin sisältö:

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:

  • yhteystiedot, kuten nimi, osoite, puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet,
  • rekisteröitymistiedot, kuten käyttäjätunnus, nimimerkki, salasana ja muu mahdollinen yksilöivä tunnus,
  • asiakassuhdetta koskevat tiedot, kuten laskutus- ja maksutiedot, tuote- ja tilaustiedot, asiakaspalautteet ja yhteydenotot, arvonta- ja kilpailuvastaustiedot sekä peruutustiedot,
  • viestinnän toteuttamiseen liittyvät tiedot sekä palveluiden käyttöä koskevat tiedot, kuten selailu- ja hakutiedot,
  • asiakkaan mahdollisesti antamat profilointi- ja kiinnostustiedot,
  • mahdolliset luvat ja suostumukset,
  • Sekä mahdolliset muut asiakkaan suostumuksella kerätyt tiedot.

Tietojen luovutus:

Henkilötietoja käsittelee pääasiassa Upean henkilökunta.

Tarpeen vaatiessa voimme jakaa henkilötietojasi yhteistyökumppaneillemme, jotka käsittelevät henkilötietoja meidän toimeksiannostamme. Luovutamme henkilötietojasi seuraaville:
- IT-järjestelmien toimittajille, jotka tarjoavat Upealle palveluja ja tietojärjestelmiä.
- Maksuja käsitteleville yhteistyökumppaneillemme.

Henkilötietojen siirtäminen EU-alueen ulkopuolelle

Pääsääntöisesti emme siirrä henkilötietoja EU-alueen ulkopuolelle. Mikäli toimintamme vaatii näin tekemään, käytämme kansainvälisiä järjestelmiä sellaisilta järjestelmätoimittajilta, jotka käsittelevät henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Siirrämme henkilötietoja Yhdysvaltoihin vain sellaisille yhteistyökumppaneille jotka ovat mukana Euroopan komission edellyttämässä Privacy Shield -järjestelmässä.

Rekisterin suojaus:

Upeashop.fi asiakasrekisteriin ovat oikeutettuja ainoastaan yrityksen oma henkilökunta tai muut henkilöt, joilla siihen on työnsä puolesta oikeus. Kaikkia rekisterin käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus. Asiakasrekisteriin pääsy vaatii salasanan käyttöä. Rekisteröitynyt asiakas voi itse muokata omia tietojaan, vaihtamalla ja päivittämällä niitä tarvittaessa ajan tasalle.


Rekisteriselosteen päivitys

Rekisteriselostetta päivitetään toimintakäytäntöjen ja/tai lakien muuttuessa.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

TILAUSOHJEET JA TILAUKSEN TEKEMINEN

  • Asiakkaan ei tarvitse rekisteröityä käyttäjäksi tilatakseen tuotteita Upea Company verkkokaupasta, mutta rekisteröityneenä käyttäjänä saat ensimmäisenä tietoa uusista tuotteista ja kampanjoista.
  • Toimituskulut lisätään tilaukseen automaattisesti. Eteneminen tapahtuu ohjelman ohjeiden mukaisesti ja lopuksi voitte valita maksutavaksi verkkomaksun (kaikki pankit, luottokortit, Visa Electron, Klarna).
  • Mikäli jokin tuote on loppunut, ilmoitamme siitä mahdollisimman pian
  • Emme yhdistä automaattisesti eri aikoina vastaanotettuja tilauksia. Mikäli haluat tehdä muutoksia tilaukseesi, ole yhteydessä asiakaspalveluumme info@upeashop.fi tai 0405778470.
  • Pidätämme oikeuden toimitustapojen muutoksiin kampanjoiden aikana.
  • Ilmaisen postituksen kampanjoissa Upea Company pidättää oikeuden edullisimpaan postitustapaan.

MAKSUTAVAT

Checkout

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

https://www.checkout.fi/

TOIMITUSKULUT JA POSTITUS

POSTITUS SUOMEEN

Ostoskori lisää postikulut automaattisesti tilauksen loppusummaan. Tilauksen postikuluihin vaikuttaa sekä PAINO että TILAVUUS (ei pelkästään paino).

  • Kirje: 3,90€
  • SmartPost S-koko 5,90€
  • SmartPost M-koko 7,90€
  • Paketti: 5,90€/7,90€ painon mukaan
  • Yli 100€ tilaukset toimitamme Suomeen ilman postikuluja

POSTITUS ULKOMAILLE

Postikulut määräytyvät postin hinnaston mukaisesti. Mikäli asut ulkomailla ja haluat tilata tuotteita, ole yhteydessä asiakaspalveluumme: info@upeashop.fi

TOIMITUSAIKA

Pyrimme mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Postitamme tuotteet 1-3 arkipäivän kuluessa.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Kaikilla tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus tavaran vastaanottamisesta. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäiskunnossa eli käyttämättömiä ja myyntikelpoisia. Palauta tuote alkuperäispakkauksessa. Vaihtojen ja palautusten välttämiseksi lue huolellisesti tuotteen tiedot ja kysy rohkeasti mikäli haluat lisätietoa. Autamme mielellämme esimerkiksi oikean koon valinnassa. Kirjoita palautuslomakkeeseen selkeästi onko kyseessä vaihto vai palautus ja kirjoita lomakkeeseen mitä tuotteita haluat vaihdossa vaikka olisitkin jo sopinut vaihdosta viestitse tai puhelimitse.

Toiseen kokoon tai toiseen tuotteeseen vaihtaminen on asiakkaalle maksutonta.

Kuosikohdistuksen vuoksi tapahtuvat vaihdot ovat maksullisia ( vaihdosta aiheutuvien postikulujen verran).

Palautuksista veloitamme 5e postimaksun, jonka vähennämme palautettavasta summasta käyttäessäsi asiakaspalautustunnustamme. Voit vaihtoehtoisesti palauttaa tuotteen myös omalla kustannuksella. Huomioithan, että asiakaspalautuksena Postin toimitusaika on pidempi kuin normaalisti, koska tällöin toimitukset kulkevat Helsingin postikeskuksen kautta.

HUOM!

Hygieniasyistä johtuen emme hyväksy seuraavien tuotteiden palautuksia:

Alusvaatteet
Uimavaatteet
UV-vaatteet
Hiuspannat, hiuslenkit, pinnit, korvakorut

Palautusoikeutta ei ole myöskään:

Määrämittaan leikatuilla kankailla

Digitaalisilla tuotteilla

Paperikaavoilla


Vaihdon/ Palautuksen voit tehdä seuraavasti:


Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse: info@upeashop.fi sopiaksesi palautuksesta.

Säilytä aina kuitti palautuslähetyksestä siihen saakka, että palautuksesi on käsitelty meillä.

Mikäli tilauksen kokonaisarvo palautuksen jälkeen on alle 100e, vähennetään postikulujen osuus palautettavasta summasta.

Noutamatta jätetty lähetys ei ole palautus.

Mikäli et nouda pakettiasi ilmoitettuun määräaikaan mennessä Postista tai Matkahuollosta ja se käännytetään takaisin Upea Company Oy:lle, veloitamme Sinulta 10,00€ rahti- ja käsittelykuluja. Lunastamattomilla paketeilla ei ole peruutusoikeutta. Paketin/tilauksen lunastamatta jättäminen ei ole Kuluttajansuojalain mukainen tuotteiden palautus. Tällaisessa tapauksessa verkkokaupalla on oikeus vaatia ostajalta korvausta heille aiheutuneista kuluista. (Kuluttajansuojalaki 5. luku 25 & 28§). Huomioithan, että Postin säilytysaika on noin 7vrk.

  • Emme lunasta postiennakkolähetyksiä.
  • Laitathan aina palautuksiin mukaan täytetyn palauslomakkeen ja yhteystietosi
  • Maksamme hyvitykset noin 7 vrk:n aikana palautuksen saapumisesta.
  • Mikäli havaitset tuotteessa jotain vikaa, olethan yhteydessä pikaisesti asiakaspalveluun.